Castel Rally ClassicShow Clasament MEDIA Program Stiri Parteneri
Relaxare in Strandul WeekendComplexul de Agrement "Muresul", numit simplu "Weekend", este una din principalele atractii turistice ale Târgu-Muresului, in special in sezonul estival. Zona de agrement a fost amenajata si utilizata ca atare inca de la sfârsitul secolului al XIX-lea, in jurul unui fost brat mort al râului Mures. Beneficiind de o pozitionare excelenta, in imediata apropiere a râului Mures si a cartierelor Aleea Carpati si 7 Noiembrie, complexul este supranumit „Perla Târgu-Muresului”, intrucât le ofera posibilitati multiple de petrecere a timpului liber tuturor celor care doresc sa se relaxeze in adevaratul sens al cuvântului ?i este, astfel, unul dintre cele mai atractive obiective turistice din Târgu-Mures. Complexul a pornit de la un simplu bazin de canotaj, ajungând in prezent sa cuprinda alte cinci bazine (dintre care unul olimpic), de dimensiuni si adâncimi diferite, destinate atât inotatorilor cât si celor care nu sunt familiarizati cu acest sport.
Pe lânga spatiile special amenajate pentru baie si plaja, muresenii pot gasi in cadrul complexului foarte multe restaurante si terase, unde pot servi bauturi alcoolice sau racoritoare, dar si mâncaruri de tot felul (inghetata, vata de zahar, langos, pizza si multe altele). Complexul, unul dintre cele mai interesante obiective turistice din Mures, ofera posibilitatea inchirierii unor ambarcatiuni pentru bazinul de canotaj, cât si alte echipamente pentru desfasurarea unor activitati sportive. Sunt amenajate terenuri de mini – fotbal, baschet, handbal, volei, tenis, precum si pentru alte activitati relaxante.Copiii au si ei un loc special amenajat in cadrul "Weekend"-ului. Parcul de distractii, cu leagane de tot felul si cu bazine pentru cei mici, reprezinta o atractie constanta pentru cei care isi doresc sa petreaca un sfârsit de saptamâna cu adevarat special atât pentru ei, cât si pentru copiii lor. Dovada a faptului ca „Weekend”-ul este o bijuterie a orasului o reprezinta numarul extrem de mare de vizitatori pe care il are complexul incepând cu 1 Mai, pâna la finele sezonului estival (inclusiv prima parte a lunii septembrie). Astfel, in fiecare zi in care soarele mângâie Târgu-Muresul cu temperaturi ridicate, peste 8.000 de persoane din Mures, dar si din toate colturile Ardealului (chiar si din strainatate), aleg sa isi petreaca timpul in complexul de agrement.

Intrarea pe perioada evenimentelor pentru participantii/expozantii la Castel Rally, ClassicShow si WorkShop este GRATUIT pe baza bratarilor.
Info utile
- Adresa: strada Plutelor, nr.2, Târgu Mures
- Telefon: 0265/216.930

Programul complexului:
marti-duminica 07:00 - 19:00